Filtrera på

Material / Ytbeläggning

Material / Ytbeläggning

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Vikt

Vikt

  • 0,01kg - 0,25kg

Pris

Pris

  • 12,00 kr - 36,00 kr

Referens: ROFR006

Vajer 6 mm rostfri 133 trådig

Rostfri vajer 6mm. Kvalitet AISI 316 - 1570 N/mm2. Wire för räcken i syrafast stål tillverkat enligt AISI316/SS2343

Pris 26,50 kr
Mer
Lagervara

Referens: VMGYM406

Varumärke: Vajerman.se

Gym vajer 4mm Svart

Gym vajer 133 trådig vajer svart plast beläggning av nylon. 4mm vajer plastad till 5,4mm

Pris 32,75 kr
Mer
Lagervara
Alla bästsäljare
Plastbelagd vajer
Plastbelagd vajer

Plastbelagd vajer

Plastbelagt vajer med PVC - många färger och storlekar i lager

Vi är stolta över att ha största utbudet av PVC- och Nylon P40-belagda galvaniserade vajer i Sverige.

Även kallat PVC klädd vajer, har vi många färger och diametrar som är utmärkta som säkerhetsvajer, skyltvajer, marina tillämpningar och mer. Tillgängliga färger inkluderar röd, genomskinlig, blå, svart, vit, gul, och grön - alla lämpliga för utomhusbruk.

Nylon P40-beläggning är 5 gånger tuffare än PVC-beläggning och är lämplig för belastningsapplikationer över block och rullar som på gymmaskiner, se Gymvajer

Det finns 16 produkter.

Visar 1-12 av 16 objekt
Aktiva filter

Referens: VMROD304

Varumärke: Vajerman.se

Vajer 3mm PVC klädd röd

114 trådig 3mm vajer plastad till 5mm färg RÖD för nödstop.Linnödstopp monteras på maskiner och sektioner av anläggningar.

Pris 18,00 kr
Mer
Lagervara

Referens: VMROD507

Varumärke: Vajerman.se

Vajer 5mm PVC klädd röd

114 trådig 5mm vajer plastad till 7mm färg RÖD för nödstop.  Linnödstopp monteras på maskiner och sektioner av anläggningar.

Pris 26,75 kr
Mer
Lagervara

Referens: PVCS1

Vajer 1mm PVC-kläd transparent

1mm PVC-klädd vajer i transparent utförande, plastad till 2mm. Är en mycket användbar produkt för olika applikationer. PVC-klädd tråd ger en skyddande beläggning som är beständig mot korrosion och slitstark, vilket ger en ökad livslängd till vajern. Det transparenta utförandet gör att vajern blir diskret och smälter in i bakgrunden, vilket gör den...

Pris 12,25 kr
Mer
Lagervara

Referens: PVCS3VIT

Vajer 3mm PVC-klädd Vit

Den vita färgen gör den här vajern perfekt för användning där en diskret och stilren look är viktigt, till exempel inomhus eller i trädgården. Dessutom är vajern mycket lätt att arbeta med och kan enkelt kapas till önskad längd eller böjas för att passa olika ändamål. vid montering av vajerlås, skall PVC beläggningen avlägsnas där vajerlåset monteras.

Pris 17,38 kr
Mer
Lagervara

Referens: PVCS3GUL

Vajer 3mm PVC-klädd gul

Den gula färgen gör den här vajern perfekt för användning som varnings färg eller där look är viktigt, tillexempel inomhus eller i trädgården. Dessutom är vajern mycket lätt att arbeta med och kan enkelt kapas till önskad längd eller böjas för att passa olika ändamål. vid montering av vajerlås, skall PVC beläggningen avlägsnas där vajerlåset monteras.

Pris 17,38 kr
Mer
Lagervara

Referens: PVCS3GRON

Vajer 3mm PVC-klädd Defender grön

Den Gröna färgen gör den här vajern perfekt för användning eller där look är viktigt, tillexempel som staglina eller i trädgården. Dessutom är vajern mycket lätt att arbeta med och kan enkelt kapas till önskad längd eller böjas för att passa olika ändamål. vid montering av vajerlås, skall PVC beläggningen avlägsnas där vajerlåset monteras.

Pris 17,38 kr
Mer
Lagervara